Houten vloeren
Roelofarendsveen

visgraat 3d wit

Parket, pvc en laminaat vloeren in Roelofarendsveen

Chalet Parket uit Hoofddorp biedt ervaren en hooggekwalificeerde specialisten op het gebied van parket vloeren die u het volgende kunnen bieden:

  • professionele parketinstallatie
  • renovaties
  • parketvloer schuren
  • parketvloeren op vloerverwarming

Ons bedrijf is opgericht om de beste kwaliteit parketvloeren te leveren in Hoofddorp en omliggende gebieden. We bieden een ervaren team van parketteurs, installateurs en adviseurs om u te helpen bij het kiezen, transporteren, leggen, schuren en afwerken van uw parket vloeren in Roelofarendsveen.

Onze selectie van parketvloeren wordt gekenmerkt door de ongeëvenaarde kwaliteit en het hoogste niveau van duurzaamheid. oor iedereen die op zoek is naar parket zijn er bij ons vele soorten parketvloeren beschikbaar. Wij hebben een grote keuze uit houten vloeren en parket en helpen u graag met ontwerpen, uitkiezen en plaatsen.

Gereedschap voor parket vloeren

Wij beschikken over alle benodigde apparatuur, ervaring en opleiding die onze kwaliteit en effectiviteit bewijzen. De beste kwaliteit, aantrekkelijke prijzen, een team van zeer bekwame experts en toewijding tot in het kleinste detail, zijn elementen die ons kenmerken.

Met de juiste apparatuur en de uitgebreide ervaring, zullen we het schuren, aanhelen, -, repareren, afwerken of een andere service uitvoeren om uw parket er op een unieke manier uit te laten zien.

Bel ons gerust en vertel ons wat u nodig hebt – onze experts helpen u bij het kiezen van de beste kwaliteit hout , ongeacht of u een houten parket nodig heeft voor een kantoor of voor een kamer in uw huis.

visgraat 3d wit

Parket
laten leggen

Na het uitkiezen van de parketvloer moet hij nog wel geplaatst worden. Wij helpen u graag met veel vakmanschap en plezier in Roelofarendsveen en omstreken. Wij hebben niet voor niks meer dan 40 jaar ervaring met parket leggen.

Wij zorgen ervoor dat uw huis door onze vloer transformeert in uw droomhuis. Met behulp van onze parketteur worden uw  parketvloeren in Roelofarendsveen snel en correct geïnstalleerd. Uw droomhuis ligt binnen handbereik. Chalet Parket brengt het nog dichterbij.

chalet parket levert:

  • Maatwerk
  • Uitstekende prijskwaliteit verhouding
  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Betrouwbaar service
  • Mobiele showroom

Mobiele showroom

Chalet Parket komt graag bij u thuis met een complete collectie vloeren. Wij komen daarom graag naar u toe, zodat u moeite en tijd bespaart blijft om naar een showroom te komen.

Onze mobiele showroom bevat meer dan 120 verschillende borden parket, houten vloeren, laminaat en PVC vloeren in diverse motieven. Op afspraak komt de mobiele showroom bij u thuis.

Keuze uit meer dan 120 verschillende vloeren.

Schuren, lakvloeren, olievloeren en laminaatvloeren.

Herstel en behoud van originele staat.