Onderhoud van
uw vloeren

Hoe onderhoudt u uw vloer het beste?

Elke houten vloer is uniek en past bij jouw woning en levensstijl. Echter is het na tien tot twaalf jaar wel aan een opknapbeurt toe.
Krassen in het lak en zonlicht maken dat de vloer verkleurt. Schuren en opnieuw lakken geven het weer zijn oude glans terug.
 
Wij hebben al jaren en jaren ervaring en kunnen voordat wij starten duidelijk met jou overleggen wat jij wilt en hoe jij het wilt. Met professioneel schuren en lakken ziet uw vloer er weer als nieuw uit.
parketvloer visgraat

Luchtvochtigheid

Het beheersen van de luchtvochtigheid in de kamer maakt het onderhoud van uw vloer een stuk eenvoudiger. De luchtvochtigheid in de kamer kan het beste ca. 60% zijn. Bij een lage luchtvochtigheid kan het zinvol zijn om een luchtbevochtiger aan te schaffen. Deze houdt uw vloer in een goede conditie. Vooral in de winter er kan de luchtvochtigheid in
uw huis sterk dalen en kunnen krimpnaden ontstaan.

Voorkom onnodige schade

Plaats bij elke ingang een goede inloopmat. Deze gaan overbodig stof en vuil op uw vloer tegen.Vooral zand kan als schuurpapier werken. Plaats vilt onder uw meubels, zo voorkomt u onnodige krassen.

Plaats plantenbakken nooit direct op de vloer. Deze kunnen water lekken en kringen op uw vloer veroorzaken. Er zijn speciale onderzetters voor plantenbakken bij ons verkrijgbaar.

Klik hieronder voor
meer informatie over onderhoud

Uw droomvloer is dichterbij dan u denkt!