Schuren van Parketvloeren

Waar moet u rekening mee houden?

Het voordeel van een parketvloer zit hem onder andere in het onderhoud. Na een aantal jaren hoeft u de vloer namelijk niet te vervangen. Wij schuren het parket na een aantal jaren gebruik weer voor u  en werken het opnieuw af.

Het is belangrijk, dat de kamer een aantal dagen leeg kan blijven, zodat de lak, was of olie goed kan drogen. U kunt in de meeste gevallen na 24 uur de vloer wel weer betreden.

Tijdens de werkzaamheden hebben wij minimaal 16 Amp stroom nodig voor de schuurmachine.

In de winter is voldoende verlichting een vereiste. De temperatuur in de ruimte zal tenminste 15 gr C moeten zijn voor het beste resultaat.

Wij doen er alles aan om de hoeveelheid stof tot een minimum te beperken.

Heel belangrijk: na een schuurbehandeling en afwerking kunt u de vloer pas na 7 dagen schoonmaken met water en reinigingsmiddelen! De afwerklaag moet namelijk voldoende uitgehard zijn.

De mogelijkheden zijn afhankelijk van de dikte van de toplaag, de conditie van het hout en de gekozen afwerking. U zult verbaasd zijn van het prachtige resultaat.

 

voor:

parketvloer

na:

parketvloer

voor:

parketvloer

na:

parketvloer

Voordelen van het laten schuren van een parketvloer

  • De vloer wordt zo stofvrij mogelijk geschuurd
  • Uw vloer ziet er weer als nieuw
  • Goede prijs kwaliteit verhouding
  • Garantie op ons schuurwerk

    Onze specialisten kunnen u adviseren in de afwerkingsmogelijkheden van uw vloer: zoals lak, was of olie. Verder kunnen wij dan beoordelen of er nog extra werkzaamheden nodig zijn: zoals het wegwerken van spijkertjes, vastzetten van planken of het dichtvoegen van naden. Mogelijk dat de plinten verwijderd moeten worden.

    Na een schuurbeurt ziet uw vloer er weer als nieuw uit en kan de vloer er weer vele jaren tegen. Vraag altijd van tevoren een advies en offerte! Een goed afgewerkte vloer heeft een veel langere levensduur.
    Laat ons uw parketvloer schuren en opnieuw afwerken!